My All-time Favourites! [ANIMATED]


Assalamualaikum.

Aku tak nak taip banyak-banyak hari ni. So, let's just watch the show hehehehe.

"My all-time-favourites"


Oh ya, aku lupa nak letak aku punya feveret no 2 selepas ice, which is; Detective Conan. Huuuuuuuuu. So, aku letak gambar depa je lah huhu sedih ah. Macam mana boleh lupa ni ;;~~;;





Aku lupa nak tengok jam so aku tak tahu berapa lama aku ambil masa untuk buat benda ni. Hohoho. Yang penting, lebih daripada sejam lol.

Hak milik aku sebab aku kerah otak kerah tenaga kerah laptop kerah photoshop kerah google kerah photoscape kecuali semua yang berkaitan conan [Cr: owner] Ok bye heheheehe.

Assalamualaikum.

2 comments :

Naruha Atsuko said...

suka conan jugak!!! :)

Aze Alia said...

@Naruha Atsuko Yeaaaaaaay hahaha /highfive/