Short Notice.


Assalamualaikum.

Hi everyone. So today, aku nak post an entry yang very short, simple and "just nice" sebelum aku start dating dengan paper exam. Just to let you gais know, trial spm is around the corner. Or should I say dia dah lebih corner dah, kalau aku jalan straight, terus jumpa. Lame aze, lame.

Aku akan busy sampai habis trial. Actually aku memang ada satu entry yang aku memang nak taip tapi aku terlampau busy lately ni and it's gonna be much busier soon. Thats why aku terpaksa taip notis pemberitahuan ni.

I will not typing any entry for a month or maybe two months. Tapi tak mustahil tiba-tiba esok aku muncul lagi sebab aku ni memang jenis yang unexpected. Hehehe.

Ok since aku pun dah menaip entry yang kengkonon nak bagitahu aku akan cuti berblogging, aku nak ambil kesempatan ni nak minta maaf kalau ada tersalah kata, terlebih kata atau terkurang kata. Doakan result trial spm and spm azealiaa gempak which is 9A+. Amin..............

Aku doakan yang terbaik to 98's liners! Aku turut bersimpati to those yang raya sambil study sebab trial time raya. My trial ditunda ke tarikh lain, so aku sempat jugak lah beraya. Wait, my raya life is kinda sakan jugak lah tapi terhad sikit sebab aku malas beraya luls.

This should be short, but my fingers are dancing on my keyboard without my brain controlling it. Ok tipu, aku just- terlebih excited so aku tertaip panjang. Cut the crap, bye bye. Don't miss me when I'm not around hehehe.


Can't decide the title ~(*o*)~ Should I change the title? "Lame Notice" suits this better than "Short Notice" cus its not that short, its just lame. Honestly.

Assalamualaikum.