Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !


Assalamualaikum.

Ok saya join...... Hehehehe.

Blog ni mula beroperasi daripada 24 March 2011. Hm ce kira dah berapa tahun? Lol aku memang forever slow kalau kira anything relates to tarikh. It's hard you know~ Hehehehe. /saya belum ada blog masa zaman batu dulu lol/

So kalau ikut pengira amateur macam aku, aku rasa dah 2 tahun, 8 bulan dan maaf saya tak reti kira hari hehehe. Mohon kira sendiri k? Lewls

Tbvh aku memang dah lama follow blog Lyssa Secret ni. Zaman aku baru-baru dalam dunia blogging ni, memang most visited site merupakan blog cik Lyssa.

Time tu, zaman cik Lyssa pakai lagu "Aku bagai laut tak bertepi dan tak berkarang, Aku bagai bintang yang tak ditemani malam...." yep, Pelengkap Hidupku-Eren ft Romi. Hohoho. Lama kan?

Aku punya suka dekat blog tu, sampai hampir 80% coding blog aku ni berasal daripada blog cik Lyssa. Dan yang paling bestnya, lagu yang dia pasang pun, sampai jadi feveret, siap hafal tu weh! Hahahahaha.

Apa yang aku nampak, daripada dulu sampai sekarang, font blog, maintain sama. Warna blog, still the same, yep PINK. Muka cik Lyssa pula, tbvh memang masih sama. Awet muda a.k.a Baby face uolls.

Aku tak tipu, benda ni memang sama. Tak caye tanya abang aku, sebab dia tu boleh jadi saksi, betapa kerapnya aku buka blog cik Lyssa. Hhahaha make it short, most of the views, came from me. Lolololol.

So, bila dah tahu blog Cik Lyssa ni dah genap 3 tahun, aku pun terikut sama teruja. Untuk tunjukkan tanda terima kasih kepada Cik Lyssa dan blog beliau sebab mereka /lulz/ merupakan tulang belakang blog ni. Hehehe.

Tanpa mereka, maka memang tak berubah lah blog ni. Memang blog ni maintain pakai simple template tanpa sebarang penambahan code. Lewls

Tahniah juga, sebab dah cecah 3 tahun. Masa berlalu dengan begitu pantas. http://www.lyssasecret.com pun sekarang semakin dikenali ramai. Yang sedihnya, blog aku ni, dah nak masuk 3 tahun pun, tetap tak dikenali. Har har.

To those yang masih belum join, cepat cepat dan cepat. Peluang ni terhad sampai pukul 9 malam ni je. Sapa lambat, memang termimpi-mimpi sebab menyesal tak join. Hohohoho.

Tag; http://tqaredocean.blogspot.com/ http://wanaseoby.blogspot.com/ http://akubudakbiology.blogspot.com/

Sekian, Assalamualaikum.

2 comments :

Cik Fie said...

Salam . Saya dari GA yang sama . Jemput follow blog saya :)

http://mynameishafizah.blogspot.com/2013/11/saya-nak-rm-100-daripada-lyssa-faizureen.html

nurakmalina julaihee said...

jemput visit n follow blog sy. tq :)

http://nurakmalina.blogspot.com/