TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY

Assalamualaikum.

Dengan lafaz Bismillahirahmanirahim.... Orite eden join! Hahahahahaha.

Teruskan membaca jika anda rasa anda kepochi lol joke joke. Sape tak join memang rugi besar. Seriously. Hehehehe.

***

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..

***

Sekian. Oh ya, eden dah like and follow. Mwehehe walaupun gelak ini kelihatan ada muslihat, tapi aku jujur k hahahahaha. 

Bye Assalamualaikum.

10 comments :

Nurfara Hani said...

Blogwalking here :) Jangan lupa singgah blog saya.
http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Nur Razlinda said...

assalamualaikum dan selamat petang..
hai hai.. saya singgah blogwalking dari GA hazwan hairy..
gudluck dari saya ! :D

http://lindafuad.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

hazwan hairy said...

Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much ^_^

boleh Bogwalking mereka yg join..
http://www.hazwanhairy.com/2013/11/senarai-peserta-tshirt-printing-ih.html

Pha Is said...

datang singgah sini dari blog tuan penganjur..
good luck..

WID2 said...

bw sini n follow
dri segmen yg sama

gd luck :)

http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html#comment-form

Oshin Kecik said...

hai,

salam perkenalan ! singgah dari segmen Hazwan Hairy...

jangan lupa singgah jenguk oshin ye *wink* http://gurlgemini.blogspot.com

Azhafizah Md Nor said...

Singgah dari segmen yang same

jemput singgah ke blog

http://www.azhafizah.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Kenit Cinonet said...

Assalam dear, kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

F.A.R.A -.- said...

Hai bw and follow here.. Dtg dari segmen yg sama.. Good Luck! =)

http://farafirhana.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Nor Khaleeda Bte Mattan said...

bw... singgah dari segmen yang sama
tahniah menang :)