Simple Segmen #2 by Sally Samsaiman

Click banner untuk join!
Assalamualaikum.

Yo yo yo yo finally aku jumpa jugak segmen yang menarik hati ku ini lewls.

Nak tahu tak apa pendapat aku no I mean apa yang aku tahu pasal cik Sally dan blog beliau?

Teruskan membaca hehehehe.

Cik Sally;
Daripada apa yang aku nampak, aku rasa Cik Sally ni peramah orangnya :) Nampak rajin sebab everything about her blog sangatlah teliti. So yep. Peminat tegar CN BLUE ok yang ini pasti hahahahaha. A big fan of Adam Levine, Taufik Batisah & Jung Yong Hwa. And one more thing, cik Sally suka warna biru right? Hehehehe.

Blog Cik Sally;
One word; kemas. No joke. Full with blue yang membuatkan aku rasa tenang je. Hohohoho. Font yang digunakan pun tak serabut. For short, aku suka :D

And btw I'm done with all the syarat penyertaan. Jujur ni tak tipu.

To those yang belum join, cepat-cepat join segmen ni. Especially kepada mereka yang meminati cnblue jugak! Hehehehe

Yes I am. Hahahaha. Cik Sally, kita pun minat cnblue /high five/ All of their songs are just too perfect oh I can't /fangirling mode on/ Lagi lagi lagi lagi lagi pulak Minhyuk yang comel tu yang jadi drummer. Lol.

Till here, bye and Assalamualaikum.

2 comments :

Pha Is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama..

Sally Samsaiman said...

Salam sayang dr Sally! Thanks sebab join segmen yang super simple ni….

boleh check entry penyertaan anda disini --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta-simple-segmen-2-by.html

ADA PENGUMUMAN PENTING KAT SINI --> http://sallysamsaiman.blogspot.com/2013/11/attention-announcement-kpd-peserta.html

Lastly, best of luck ya!