SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Click untuk join!
Assalamualaikum. 

Holla. Fuyooo nama segmen pun dah cukup menarik tertarik boom kebaboom kan? No wonder lah aku pun duk sibuk nak join jugak. Wakakakakah!

Disebabkan sekarang ni memang tengah trend "Macam cantik je macam comel je". Semua orang duk sebut ayat tu tak kira lah drpd level orang kurang muda /bukan tua ye/ sampailah anak-anak muda.

Aku pun tak terkecuali mwehehehe. Kalau boleh semua ayat aku nak sebut macam...je macam...je.

First impression aku sebelum join is; "Macam nak join je macam best je..." 

That's why lah aku terus buka gallery lepas tu buka photoshop and siapkan satu gambar.

And this happened! Tadaaaaaaaaaaaa!

"Kami suka mata kami... Macam cantik je macam comel je macam hensem je macam kacak je macam mintak kaki je lol"

Tahap ke-annoying-an gambar; infinity HAHAHAHAHAHA /mohon jangan bash! kami tak bersalah hahahaha/

Kepada model-model yang ada dalam gambar di atas tolong lah berbangga sebab korang dipilih jadi model. Hahahahahaha bukan senang k nak dapat peluang keemasan ni.

Aku siap promote muka hangpa dekat blog aku lagi tau! Kahkahkah.

***

Sepatutnya syaratnya satu tajuk segmen utk perempuan dan satu lagi untuk lelaki. Tapi kalau aku nak letak dua-dua sekali as title entry ni, macam panjang sangat je lolololol.

So, korang ada dua pilihan sama ada nak;

Anggap semua yang di atas sebagai awekss lewls 

ATAU

Anggap je title tu tak muat untuk letak dua-dua nama segmen. lol /lol lagi/

***

To those yang belum join, macam nak suruh join je macam nak paksa join je macam rugi je kalau tak join.

Tbvh entry ni memang entry paling annoying dalam sejarah blog ni. Hahahahaha.

Thanks to the owner of this segmen sebab segmen ni memang awesome tahap 184724578639 stars!

Kbye Assalamualaikum.

15 comments :

Marou Apple Hijau said...

alahai comelnya. BBL pun join. datang blogwalking

recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

Vee Lea said...

Lewls.. Cantik mata korang :P Singgah dr segmen sama :D Segmen Mcm Cantik Je, Mcm Comel Je.

Budu Bilis said...

Singgah dari segmen yang sama. done follow http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

julia jamaludin said...

haha..terkejut tengok mata :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Kisah Si Dairy said...

singgah dari blog Makdara
http://www.kisahsidairy.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html
happy blogging..

Jemput join jugak MINI GA saya
http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

Zie Fauzi said...

singgh sini dr segmen mak dara... jemput singgah blog ibu Alya & Humaira ye....

http://www.ziefauzi.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

SecretOfShaila said...

good luck..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Syuhada Baharudin said...

salam perkenalan..

cantiknya mata...hehe..

datng dari segmen yang sama..

http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

Engku Muzahadin said...

Datang sini buat kunjungan hormat`-
http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

Sya Mimie said...

Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

Macam Cantik Je,Macam Comel Je

adzairdawati makdara said...

memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..javascript:void(0)

Muhammad Noor Firdaus iskandar Bin Haji Bashah said...

Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

yana aina said...

macam cantik je macam comel je ... dr segmen sama ^^ Jom sggh blog yana ^^ wahh!! mata sume cecantik !! heheh

http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

bella luna said...

bella dari segment yg sama

http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

done to be u follower =)

Puan Gojes said...

MORNING GOJES :)
PG Singgah Ziarah :)

http://www.puangojes.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html