Excuse me sir, your Malaysian is showing...

Size S [good quality] sejuk bila dipakai. I'm not kidding :)
Assalamualaikum.

Hello. Actually aku dah lama nak update entry ni, tapi tak berkesempatan sebab aku malas nak search the website.

After about 15 minutes, I found it. Lol lama gile wa cari bendalah ni.

Here;



https://apps.facebook.com/yourmsianisshowing/home.php
Ok. Actually, contest ni dianjurkan oleh astro go byond.

It's a contest about; hmmmm Malaysia. Cuba untuk tonjolkan keunikan kita as Malaysians.

Dah titlenya pun "Excuse me sir, your Malaysian is showing..." tak kan hangpa nak promote Nepal kot?

This contest, sedikit sebanyak dapat menarik minat outsider untuk datang ke Malaysia because of our "keunikan" yep Malaysia memang dah cukup unik dengan makanan, kaum and adat.

But yeah, bahasa yang kita gunakan pun unik k. Tak tipu.

So, as a Malaysian, apa salahnya aku berbangga jadi anak Malaysia, so aku pun ikut sama join contest ni dan design a few shirts.

Maaf, aku tak nak tunjuk cuz its kinda lame lol.

Tapi, don't worry be happy sebab aku tunjuk gambar baju yang aku dapat freeeeeeeeee daripada astro byond! Hehehehe.

 Front
This contest berlangsung continuously, so hangpa masih ada peluang.

Orang cakap, rezeki jangan ditolak, bala jangan dicari. No, I don't mean yang kalau hangpa tak join contest ni, hangpa cari bala.

It's just, hangpa ni rugi lah. Rezeki depan mata pi tolak. Memanglah tak confirm menang kalau join, tapi confirm kalah kalau tak join. Ye dok?

Walaupun, aku ni tak menang atau mungkin aku menang tapi aku tak perasan, idk lah bro.

Back
But, Alhamdulillah, I've got one if it /walaupun aku bukan pelanggan astro lol rumah eden takde astro/

Aku dah try cari design baju tu dekat site tu, tapi tak jumpa /actually aku cari separuh jalan and end up with a reason; malas nak sambung cari/ 

Plus, aku pun memang dah lupa everything about this, termasuklah; what kind of baju aku design dekat site tu.

So just take it easy, anggap je aku one of the winners atau one of the luckiest contestants.

Entry ini bukan nak menunjuk, cuma nak berkongsi. Mana tahu anda pula pemenang seterusnya? Lol

Arm
Till here, bye. Assalamualaikum. #UrMalaysianIsShowing