2nd Giveaway By Nuranis Amar

Tekan banner untuk join! Hehehehe.
Assalamualaikum. 

Yo yo I'm back again :D Hehehehehehe. Cuti sekolah ku dipenuhi dengan update blog.

And for today, aku sekali lagi tertarik dengan satu giveaway. Yeay! Congrats to the owner sebab berjaya menarik perhatian aku.

Heheheh please be sooooooooooo touched. Lewls

Biar aku bagitahu some reasons yang menarik aku untuk join giveaway ni. Benda ni jujur daripada hati.

***

So here;

First, banner comel dan simple. Aku tak suka something yang too padat. Sesak. So banner untuk GA ni perfect for me.

Second, hadiah comel dan menarik well I'm a girl of course lah tertarik dengan teddy. Walaupun, perangai takdelah keperempuanan sangat lol who cares? I love teddy okbye.

Third, tak payah like/follow banyak sponsor. Easy. Hehehehe.

Forth, blog owner kemas dan tak serabut.

Fifth, the font. Tak memeningkan. Takdelah aku pening /gedik sangat/

Last but not least, all of the colours used within her blog are just tooooo perfect! Pastel colours.

***

To be very very to the very honest /hiperbola/ aku mengharapkan hadiah mushroom kuning tu.

Comel gila wa cakap sama lu! No joke it's so cute /fangirling over the yellow mushroom/

Walaupun entry memang tak kreatif langsung /ye sangat tak kreatif/ tapi aku memang nak mushroom kuning tu TT____________TT

Model cilik; Iris Delisya [cousin]
Sebelum aku tamatkan entry ni, aku nak mengucapkan sejuta terima kasih campur XOXO kepada owner giveaway ini iaitu Cik Anis sebab anjurkan giveaway ni :) /saya bodek ni lol/

Till here. Bye Assalamualaikum.

Psssssst; semua syarat wajib dah dipatuhi :D

1 comment :

nuranis amar said...

tahniah! awak merupakan salah seorang pemenang giveaway .. sila tuntut hadiah sebelum 19/11 ..

http://dunianuranisamar.blogspot.com/2013/11/pemenang-2nd-giveaway-by-nuranis-amar.html