[Tutorial] Log in VLE FROG

Assalamualaikum.

Hai hello everybody! So today, aku nak buat tutorial (it's been a long time since my last tutorial) pasal How to log in VLE Frog atau macam mana nak daftar masuk VLE Frog. Hehe.

Aku tahu, memang ramai yang menghadapi masalah masa nak log in this thing, sebab aku pun menghadapi masalah yang sama. Tapi bukan semua dapat atasi masalah ni.

Some people akan berjaya lepas tekan sana tekan sini. But some people masih tak berjaya walaupun dah cuba sedaya upaya. So untuk selesaikan masalah, jom tengok video dekat bawah ni.

video
Walaupun dalam English, don't worry, sebab malay subtitle juga disediakan! :)
Selepas tengok video tu, aku harap semua yang cuba the tutorial akan berjaya. Wish you luck! Selamat ber-VLE Frog :)

Bye and Happy VLE Frog (please read it just like how the lady with weird make up from Hunger Games said Happy Hunger Games) hahaha.

Assalamualaikum.

No comments :