Loyalers

Gambar ni sepatutnya high quality tapi wechat jatuhkan quality, tu yang noise je lebih. Heh.
Assalamualaikum.

Ini short update je sebab aku tak tahu nak cerita apa tapi gatal nak update jugak.

Gambar atas tu diambil pada 3 Mac 2014. Time ni kitorang celebrate birthday untuk mereka mereka yang lahir bulan Januari dan Februari.

Tapi ada lah dua ketul budak yang lahir bulan Mac, sibuk jugak suruh celebrate birthday depa sekali. Hahahahahahaha.

Thats all for today. Doakan kami satu kelas boleh akrab like a real happy family! :)

Sekian, Assalamualaikum.

1 comment :

Ayue Idris said...

alahai..teringat zaman dlu2 plak..hehe