Childish Me


Assalamualaikum.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.


"Kau dah kenapa bergelak sakan? Menang nombor ke pe?"

Baik sikit ah. Aku ni manusia bertamadun, apa barang main nombor. Kita main tali skipping je tau lol.

Cerita dia macam ni. The main reason why I laugh so hard is;

Tadi aku baca balik entry-entry lama. Lol serius I was so funny back then atau dalam erti kata lain, sangat sangatlah kebudak-budakan.

Aku baca entry zaman aku form 2 tak silap aku. My bahasa memang budak-budak lah tapi takde lah budak-budak sampai tak reti mengeja langsung kahkahkah.

It's just, "dorunk" instead of diorang. Hahahah.

My past entries, memang penuh dengan kpop. Lewls. Sekarang ni aku dah kurang sikit, tapi keobsesan terhadap kdrama masih sama.

Kelakar kot bila aku baca balik, aku tahu bila mv akan keluar. Bila live performance diorang. Aku bagitahu satu dunia aku download lagu diorang.

Hahahahaha. Lagi lawak bila aku list-kan semua bias bias aku. Fangirl sejati betul aku dulu. Hahahaha.

I'm still into kpop. Contohnya, aku masih lagi layan B.A.P. Aku masih tengok mubank, inkigayo.

Music diorang sangat catchy tau. Addictive. Best. Jujurlah, memang best dan sangat likeable.

So, sekarang aku lebih kepada music, bukan setakat minat group tu. Asal lagu diorang best, aku akan suka lagu tu. Bukan suka diorang k. Tolong bezakan lewls.

Sambung cerita tadi; hahahahahha.


Entry entry tu memang nampak agak memalukan hahahah since I was a kid masa tu, tapi sayang nak delete.

Banyak jugak lah entry. Daripada darjah 6 tak silap aku, aku start blogging. Entahlah. Guwa lupa.

So, memang banyak lah entry akan en. Aku tak moh delete sebab semua tu kenangan. Bila aku dah besar nanti, aku akan baca balik entry-entry tu sume.

Mesti aku akan gelak lagi besar lagi sakan daripada sekarang. Hahahahahahah.

That's all for today.

Bye, Assalamualaikum.


No comments :