Siapa abang aku?


Assalamualaikum.

Hello. Hai. Ok this is sooooooooo awkward bye.

Hari ni aku tetibe terfikir something yang agak jahat hehehehehe.

Entry ini dicipta khas untuk abang aku, Nasrullah Amri Bin Bahar, 060393.

Sebelum aku mulakan, bagi aku gelak jahat dulu. Hahahahahahahahahahahahahahahahahaahaha.

Ok. Let's start.

Entry ni sebenarnya, aku cerita betapa poyo-nya abang aku.

Aku tak ingat bila dia tanya aku pasal benda ni, tapi memang ayat makan dalam gile.

"Dik, ko tulis apa dekat blog pasal abang? Kawan abang ramai yang baca"

Ah sudaaaaaah. "Sejak bila pula adik cite pasal abang?" "Adaaaaa, cuba ko search nama abang dekat google, nanti keluar dekat blog ko"

Time tu aku dah kecut. Aku kutuk dia ke pe. Lol and bila aku buka;

Takde benda pun. Entry tu cuma letak gambar family aku. Thats all. Ayat dia macam aku ni mengutuk dia dlm entry kaw kaw tahap aku patut dicampak ke pluto. Lol


***


To my bro yang poyo, tak hensem, bajet, annoying, gila-gila dan [insert your own word] ;
Sorry sebab buat entry ni dan hehehehehehe. Im not going to delete this entry. Like ever. Btw, banggalah sikit, nama abang ada dekat google. Wakakakaka xD

To my bro's friends ;
Saya harap anda berpuas hati dengan entry ini sebab ini sahaja yang saya mampu buat. Hehe.

Bye Assalamualaikum.


No comments :