Gempak Giveaway Red Delima Di Nabilabiela.com



SENARAI HADIAH

Telekung solat x 3 
Beg x 3 
Selendang/Pashmina x 5 
T-Shirt x 10

Pemenang boleh pilih sendiri hadiah di  laman  www.reddelima.com  setiap satu di

Kategori 'Sleepwear.' 
Kategori 'Officewear'. 
 Kategori beg. 
 Kategori 'Accessories'. 
 Kategori 'Scarf."

***

Assalamualaikum.

Hari ni, lagi sekali aku mencuba nasib untuk join giveaway ni. Harap-harap, menanglah sebab aku memang kempunan nak menang.

Kalau tak menang, aku nak lari, cari batu belah batu bertangkup hehehe joke joke.

So, dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim.................... aku, Nurul Aze Alia binti Bahar join giveaway ni.

Kepada yang belum join, moh ler join bersama. Tak rugi apa pun. Mana tahu, nasib korang lagi baik daripada aku, dapatlah hadiah yang ditawarkan.

Tapi aku tetap nak menang jugak /hentak kaki/

Masih ada 10 hari lagi kalau ikut tarikh yang aku publish. Pandai-pandai lah hangpa pikir. Kehkehkeh.

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, tekan banner dekat atas sana tu. Orite? Ok cuuuuuuuuuuuun.

Bye. Assalamualaikum.

Psst; Den dah like follow dan share. Tak tipu tak tipu

3 comments :

iu-hazirah said...

good luck
done follow

http://www.iuzira.com/2013/10/gempak-giveaway-red-delima-di.html

Aeny Minniey said...

Assalammualaikum ^^ good luck :D

http://aenyminnie.blogspot.com/2013/10/gempak-giveaway-red-delima-di.html

Nadya Bubble said...

Meh join Contest SEO Eridy. Hadiah wang tunai berjumlah RM500 !

http://nadyabubble.blogspot.com/2013/12/contest-seo-eridy.html