Segmen Reka & Menang Button Badge by Huda

Click banner untuk join! Rugi kalau tak join!
Assalamualaikum.

Hai hello ssup? Finally yeah aku post juga entry.

Actually aku memang dah lama nak join segmen ni. Tapi tak berkesempatan sebab photoshop rosak T^T

And tadi aku buka fb. Aku ternampak gambar untuk segmen ni.

So aku pun try lah buka photoshop. Yes! Dah elok. Then aku pun dengan semangatnya, buatlah button badge ini.

Aku harap, segmen ni belum tamat lagi. Sebab dekat entry official segmen ni, owner cakap bila-bila masa.

Tak dinyatakan bila tamat ataupun telah tamat. So, aku pun anggap je sebagai "I still have a chance. Why dont I try?"

Dan yes, aku end up dengan update entry ni. Congratulation, aze! You just did it!

Thanks a lot to the owner sebab anjurkan segmen ini.

Sebelum aku post, aku punya badge, aku minta maaf dulu.

Sebab badge ni agak comot. Sedih rasanya T^T Tapi sekarang ni, otak aku memang tengah freeze.

http://i.imgur.com/cB6YJhY.png
So, just let it be. I tried my best. I hope for the best. Wish me luck. I wish for a luck. Jyeah!

Bye, Assalamualaikum.

Psssst; Sejujur-jujurnya, saya dah follow dan click semua ads :D

No comments :