Fweeedem lol


Assalamualaikum.

Hai hello hoooooooooraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay!

Korang tahu tak kenapa aku happy gile ni?

Ha ha ha.

PMR DAH HABIS DER. DAH TAMAT DAH PUN. DAH HILANG.

Hehehehe. Eh tapi esok ada exam bahasa. Ok drop that.

Bebudak 99's teruskanlah PBSMR korang tu. Aku rasa bersyukur gile tak kena pbs.

Bukan ape, dengan perangai aku yang malas gile ni, homework kekadang je siap.

Macam susah je nak lulus cemerlang pbs. Setakat Band 3 boleh ah. Lulz

Whatever it is..........


Aku dah boleh buat macam-macam sekarang.

Sebab PMR dah habis!

Fweeeeeeeeeeedem oh yeay yes I mean freedom!

Tahniah juga kepada 98's yang did the best for the PMR.

You guys, rock! Goodluck untuk mereka yang masih menjawab esok.

Heheheheheehehehehehehe.

Bye Assalamualaikum.

//pssst; entry aku semakin kaku. Cis aku dah lama tak menaip entry. Blame PMR okbai



No comments :