Saya nak duit raya Cik Misya!!!

Click banner untuk join. Hehehe
Assalamualaikum.

First of all, Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir dan batin.

Kalau ada tertaip benda yang menyinggung perasaan, aku minta maaf sangat-sangat.

Salam Aidilfitri juga buat cik Misya.

Terima kasih anjurkan contest ni /campak bunga cekelat kereta rumah pulau/ hehehehehe.

Ok ehem nak bangga pasal duit raya ni. Hahahaha. Tahun ni, mungkin semua orang pun dah semakin kaya, so dapat lah lebih sikit.

I baru 15teen ok uolls mesti lah dapat duit raya lagi. Kekekeke :3

Hm based on my life lah kan /ceh ayat nak power je/ duit paling banyak den pernah dapat around RM300-RM400 lah.

Ni masa kecik-kecik den suka bebenooor gi beraya rumah orang. Kalau boleh tak nak makan minum, nak duit je /kurang asam punya budak/

Dari satu rumah ke satu rumah, tak kiralah dekat kampungku di Johor sana ataupun dekat rumahku syurgaku di Klang ini. Lulz.

Untuk tahun 2013 ni, duit raya den dah cecah RM200++ /fulamak banyak tuuuuuuuuuu/ Sila sampaikan salam sayang den buat semua pakcik makcik nenek atuk yang hulurkan duit buat anak kecil ini /kecil sangat/

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Bagi menambahkan lagi duit raya den ni hah, kekekekekekekekekekekeke /gelak gedikss/

Den mengharapkan cik Misya boleh lah menghulurkan duit raya kepada den uhuks uhuks.


Hehehe. Before den menekan button PUBLISH izikan den bagi speech sikit.

"Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri ini. Saya menyusun 10 jari memohon maaf jika ada tersilap kata terover bicara lulz. Have a nice day!"

Assalamualaikum.

Pssst; Pergi beraya bukan mengharapkan duit raya tapi mengharapkan keampunan. Ok? Good!
Tag; 

7 comments :

Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

Menarik cerita duit raya anda!:) TQ for joining.. Senarai perserta telah di update. Jom kunjung-mengunjung.. Salam Aidilfitri..:) http://www.aimisyahirah.com/2013/08/senarai-peserta-contest-saya-nak-duit.html

Kawaii Gurlzz said...

Salam, selamat hari raya aidilfitri.

Datang dari segmen yg same, ade mase singgah ke blog saya ye :D
http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Good luck! ^^

pha is said...

selamat hari raya.. singgah dari segmen yg sama..
http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Addasyuhadadisini said...

salam..adda singgah dari contest yg sma.. :)

Shark Kay said...

Ni yg jeles ni kalu umo belas2 lg..
Ada can le nk kumpul lg tu.

Shark br je join

http://citershark.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html?m=1

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html

Saira Othman said...

Salam...
Datang Dari Segmen Yang Sama...
http://whyvenusmarscollide.blogspot.com/2013/08/saya-nak-duit-raya-cik-misya.html