Contest Header Saya Paling Comel

Click banner comel di atas untuk join! Winkwink.
Assalamualaikum.

Hello world and ssup? So how's life? Having a nice day? Nice to hear it.

Apehal aku ni bajet omputih sangat /lempang muka sendiri/

Ok jika anda lihat banner yang superb comel pasti anda semua langsung tak jangka yang owner contest ini merupakan pemuda melayu. Hehehe

First of all, thanks to him, sebab anjurkan contest ini.

It's been a long time kau tahu aku cari contest sana sini sebab sekarang ni sume pakat buat giveaway je.

Bukan tak nak join giveaway tapi kau tahu lah nasib aku ni kurang baik. Asal random je, hmm tak dapat den merasa kemenangan /kesat hingus/

Ok back to the contest, aku diminta untuk menyediakan header yang tip top bom kebabom dan yang penting mesti comelelelelelele~

Hahahahahaha. Maaf aku memang over. Lulz. So aku pun brainstorm lah and tap!

I came with an idea, why not aku guna Conan as my doodle.

Tapi tak macam doodle sangat pun sebab Detective Conan ni anime.

Maaf sekiranya tidak comel kerana sejak meningkat dewasa ni /muntah/ otak aku tak dapat memproses benda comel dan tangan aku tak dapat menghasilkan lagi karya yang comel.

Semuanya kalau boleh nak cool dan simple padahal sebelum ni blog aku kemain semua comel-comel belaka.

Aku rasa entry ni dah macam over sangat sebab dari tadi aku asyik membebel je.

Ok so here is my header yang saya mampu hasilkan;


http://3.bp.blogspot.com/-8gbZ0jp3K8E/UhJND-nRaUI/AAAAAAAABUM/1yPhaAlmkM0/s1600/hehehehehe.gif
 I made it. Hahahaha. Aku pilih gif walaupun hati menginginkan jpg sebab jpg lebih hd hehehe.

Btw, aku dah like follow click add semuanya takde yang tertinggal langsung. Im being honest ok.

Aku harap, owner contest tangkap cintan dengan header ku ini mwehehehe.

Sekian trimas. Till we meet again!

Assalamualaikum.

Psssst; come join tak rugi pun mencuba kan?

1 comment :

Iman Feeqry said...

Tahniah anda adalah pemenang yang saya cari selama ini ^^ Gud Luck and terus support saya. Anda diminta membuat entry berkaitan kemenangan anda. Terima kasih. http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/09/pemenang-contest-header-saya-paling.html
Iman update terkini » Pemenang Contest Header Saya Paling Comel