Chaper 2014: Page 1 of 365


Assalamualaikum.

Hello everybody hehehehe.

Di saat semua orang sibuk buat entry sempena tahun baru, aku juga tidak terlepas untuk menaip sebuah entry pada hari pertama untuk tahun 2014 ni /belum pukul 12 lagi kan hehe/

Aku rasa masih belum terlambat untuk aku wish;
"Happy New Year! Welcome to 2014 everybody! Let's start a new year, with a better life as a better person with a better personality. The most important thing is; don't forget to smile :) and keep smiling :) Last but not least, May Allah bless all of us! :)"
 Kepada yang bersekolah esok /including me/ dah prepare belum? Ha ha ha. Sorry for the lame question.


Parents hangpa semua dah beli baju baru kain baru seluar baru tudung baru songkok baru beg baru kasut baru stokin baru atau kita pendekkan kepada, satu badan baru uolls!

Jadi, jangan sia-siakan semua benda tu, dan cuba yang terbaik dengan cara berusaha bersungguh-sungguh.


Untuk lebih berkat, cium tangan mama papa dulu sebelum pergi sekolah. Menapak masuk dalam sekolah dengan kaki kanan. Jangan lupa baca bismillah :)

Till here, Selamat Tahun Baru dan Selamat Bersekolah!

Assalamualaikum.



No comments :