Today.


Assalamualaikum. 

First of all, aku minta maaf sebab entry ni lambat 38 minit. Aku tak sempat update. Just please take this entry as 17th May punya entry. Hehehe.

Ok. Aku nak cerita sikit pasal exam Math tadi. Paper 2 urgh.

Hahahahahahaha. Fool me. Seriously.


Aku rasa menyesal gila tak gunakan 1 minit yang terakhir untuk work on with the question no19.

Aku perasan aku buat silap, but yeah. Aku takut tak sempat nak padam, buat balik so aku biarkan je.

And you know what? Ramai yang hantar lambat. Aku patut buat benda tu juga. lol ini sedih.

Tapi benda dah lepas, buat apa nak dikenang.


Jadi, take is as lesson. 1 minute is so important. Hahahahaha.

Hm. Ok let's go through another story eh. Boys Over Flower.

Eleh siapa je yang tak tahu pasal k-drama Boys Over Flower ni. Hahahaha. Macam pelik bila kpoppers tak tengok drama ni. Drama ni bawa kesan yang besar ok kepada industri lakonan di sana.

Lagi pula, pelakon-pelakonnya bukan main. Semuanya meletups. lol.

Actually, aku tengok drama ni lagi sekali. Hahahaha. Entah kali ke berapa aku tengok. Dah jadi habit aku oh. Bila dengar je ost mana-mana drama, mesti nak tengok drama tu lagi.

Aku dengar ost Because I'm Stupid. Tu pasal pi tengok lagi. Sebelum ni Playful Kiss pun berapa kali aku tengok. Pelik betul habit aku ni.

Padahal dah tahu cerita, still nak tengok. Same goes to Full House. Hahahahaha banyak lah drama yang aku tengok lebih dari sekali. Fugitive Plan B, Heartstrings. Ada lagi.

Tapi, aku just rewatch drama yang aku suka je ar. Asalkan ada ost best lol

Ok. Aku tahu korang tak tahu pun pasal benda ni. Hahahahahahaha ok tak lawak /muka serious/

Hey. Amacam lagu dekat blog wa ni. Kuat gila kan? Hahaha.

Header baru ku itu sungguh besar. Right?

Hmmmmm my sidebar picture. omg omg you guys. Akhirnya aku berjaya buat bentuk daun tu guna photoshop. Penat aku cari custom shapes untuk tu.

Tapi hampeh langsung tak wujud. Takde sapa nak buatkan untuk aku plus aku pun tak tahu apa nama benda ni. So aku ambil keputusan untuk...

.....make it by myself. Fortunately, I made it and it looks nice. Heheheheh.


My last words, hmmm. Wait let me think for a second.

"Wish me luck for my exams and the results. Semoga aku berjaya" Thanks to those who pray for me.

Hanya Allah yang dapat membalas budi kalian /lap air mata/

Assalamualaikum.

No comments :