2 days left


Assalamualaikum.

Hai. Hello. Ok sorry aku tak update. Hehe. Aku lupa plus malas plus busy plus exam plus penat equal /sigh/

Exam akan tamat. Dua hari je lagi. Kecuali yang ambil Tamil and Cina. Hoi aku tak ambil ok lol.

Btw, bahasa Mandarin susah. Aku memang tak boleh masuk dengan bahasa tu. Forever.

Tapi bahasa korea boleh pula masuk dalam otak aku. Ini semua pengaruh drama. Yup drama.


Oh ya, Ahad lepas. I mean, semalam. Lulz

Aku tengok drama Jepun, dekat 8tv secara tak sengaja. Papa buka, then aku pun tengokkan je lah.

Eh, best pulak. Then baru aku teringat tu cerita apa sebab iklan untuk J-drama ni banyak kali muncul kat 8tv.

You know what? Drama Rich Man, Poor Woman rupanya. And then lepas tu aku pun mula teruja dan terus tengok drama sampai habis.

Menariknya, itu episode 1. Fuhhh betapa untungnya aku. So lepas ni takde lah hari Ahad aku bosan. At least, ada lah cerita best.

"Ye. Aku takde astro. lol"

Perempuan tu comel ok. Aku tak tahu nama dia sapa. Lantak situ. Yang penting comel.

Oh ya, lelaki tu. Oguri Shun. Aku baru tahu lepas tengok wikipedia. lol.


Oguri Shun tu bukan ke lelaki yang dalam Detective Conan real action yang versi lama punya?

Setahu aku dia biasa je. Tetiba handsome pulak. lol. Habis aku kalau Hafizah tahu aku cakap benda ni.

Aku rasa aku dah lari tajuk sangat ni. Heh peduli hape. Aku selalu je camni lalalala.

Ok exam Science tadi cam hampeh. Aku tak expect soalan yang muncul se-susah tu. Like urgh.

Aku malas nak target tinggi. Nanti aku sendiri yang kecewa. lol ayat aku sedih gila.

Yang penting, esok geografi. Tapi aku duk sibuk update entry. Hahahahahaha

Kbai aku busy. Lulz

Assalamualaikum.

No comments :