SPM


Assalamualaikum.

Guys, jangan terkejut aku update new entry padahal exam math is this monday. Mood study hilang ditelan bumi sejak exam sejarah.

Actually aku dah plan nak taip an entry about me & spm tapi bukan sekarang la sebab aku belum habis lagi spm. Aku akan cerita right from the start sampai habis so that budak-budak yang akan ambil spm untuk tahun tahun berikutnya akan lebih bersedia, well-prepared.

Jangan jadi macam akak, dik. Lols.

Aku just nak pesan, to those yang nak menaik ke form4 life, orang mesti duk sibuk cakap kat kau "bukan tahun honeymoon" but trust me, it is. Kalau kau study hard sangat time form4, kau akan merana time form5 sebab kau akan rasa nak enjoy je time form5. Honestly, aku rasa macam tu.

Ok kalau nak tahu lebih lagi pasal life form4-form5, kena tunggu hakak ni habis spm dulu la. Paper math agama addmath fizik kimia bio sedang sedia menunggu. Paghoh dik paghoh (parah)

Bye, and pls anticipate my new entry soon!

Assalamualaikum.

1 comment :

Niena Reen said...

Can't wait for your next entry soon! Cepat2 update pasal form 5 nanti bila dah free akak ya! Sebabnya next year is my turn! Takut gila. X_X Anyway, good luck and do the best for the next papers!