Seventeen.

Everything seems awkward. Im just awkward, thats all. 

Assalamualaikum. 

Hello everyone. Such a long time, ssup?

Guess what? Today is 21 April. 30 minutes left. Maksudnya, birthday aku pun tinggal 30 minit je. Lepas tu, aku dah tak special dah hahahahaha.

Today is a great day. Aku happy, sangat happy. But, still macam ada yang tak lengkap. Excited tak sama macam birthday sebelum ni. Aku sendiri tak tahu, padahal tahun ni lagi best kot? Entah.

Paling pelik bila aku rasa aku ni dah macam orang hati kering. Takde rasa. Kadang-kadang rasa macam bersalah jugak la, orang duk sedih sedih, aku still tenang. Bila orang duk emosi sana emosi sini, aku macam "lantakO" Bila orang tengah happy, aku happy. Tapi entah happy betul ke idok, aku tak pasti. Yang aku pasti, feeling dia tak sama.

Ok back to the topic, today is my day! Happy Birthday to my dear self, thank you for being good and nice and reliable. Ye, memang tengah puji diri sendiri ni sebab takde orang nak tolong puji. Hahahaha.

I'm honestly thankful kepada mereka mereka yang wish my birthday. Thank you sooooooo much. Thank you jugak to my favourite girls #Dqueen for the suprise birthday party! Walaupun a bit early, but still, very meriah. Meriah gila padahal kita kita je hahahaha nampak sangat kita bising. Thanks for the Friendship Board. Tak sangka korang sweet.

Thanks jugak kepada yang sanggup tunggu pukul 12 sebab nak wish birthday, terharu ToT Thanks kepada yang wish birthday aku dekat trafic light. Hahahaha. Biggest thanks to my family, sebab tak lupa my birthday, wish my birthday and belanja makan. Hehehe. Thanks tak terkira to my last wisher, Kak Eyna. Perit tau tunggu akak wish hahahah ingatkan dah lupa xxx

Oh ya, thanks to my dearly classmates sebab nyanyikan lagu Happy Birthday hehehe. Thanks jugak kepada student kelas sebelah yang wish birthday and sing along hahahah. Thanks to my babe, Ainin for the gift. Aku terharuuuuuuuuuuuu sebab aku memang nak benda tu daripada dulu ToT And I never expect anyone akan belikan sebab even me fikir 842955345774 times nak beli ke tak hahaha.

Aku mintak maaf, kalau aku ada terlepas sesiapa tapi terima kasih semua. Semua. Semoga korang panjang umur and murah rezeki. Tolong ingat birthday aku sampai bila-bila. Tolong jugak wish setiap tahun hahahahah.

Ok thats all for today, oh ya. Doakan yang terbaik untuk aku. Tahun ni aku spm. Em. Ok bye!

Assalamualaikum.

No comments :