2015; Road to spm?


Assalamualaikum.

Welcome to 2015 (wow sangat "cepat" kau wish aze oi)

New year, new journey, new goals. First day in school is okay. First time aku bawak motor gi sekolah pagi-pagi time banyak kenderaan atas jalan. Honestly, memang menyeramkan. Hahaha.

So tahun ni spm. Hahaha goodluck to myself.

Oh ya, pagi tadi teacher aku ada cakap "you guys must be really tertekan especially when school and your parents letak harapan tinggi" so I'll be like "no teacher. Im just too tertekan dengan diri sendiri sebab terlalu malas" lol

To those yang dah berjaya dapat straight A's tu mohon lah share resepi kejayaan anda (tak sangka aku guna perkataan "resepi kejayaan" what a thing to brag hahaha) 

Tapi resepi kejayaan yang aku rasa paling berjaya dan sangat nak tahu; how you guys berlawan dengan sikap malas. Aku asyik kalah je. Sekali-sekala nak jugak menang. Hahahahha.

Till here, aku malas dah nak update entry sebab awkward gila. Masalah dunia betul kah kah kah,

Bye, Assalamualaikum.

No comments :