Changed


Assalamualaikum. 

Hello hai semua. Em saja nak bagi tahu, header blog ni dah baru. Ha ha ha. Aku sayang gila header sebelum ni tapi aku dah bosan. Kali ni punya header memang boleh dikatakan "header malas" sebab effortless gila.

Aku macam nak edit situ, edit sana, sebab aku bosan, sekarang ni duduk menganggur depan tv je. Takde keje, takde benda nak buat. Tapi.............takde idea. Plus, aku dah tak berapa ingat segala code code yang ada. Lewls. Setakat color code; #ffffff #000000 tu aku ingat lah. Tu pun aku confius mana satu putih mana satu hitam. Kahkahkah.

Ok aku macam dah takde idea nak taip apa, so bye everyone. Enjoy your day! :)

Assalamualaikum.

No comments :