To all candidates~


Assalamualaikum. 

Entry ni dibuat secara mengejut dan takde isi sangat pun.

Cuma nak bagitahu bulan 10 ni aku PMR.

Wish me luck and all the best for me.

Hopefully, I will pass with flying colors. Hope so.

So kepada semua yang mengenali aku ataupun dikenali oleh aku lol aku, Nurul Aze Alia binti Bahar, menyusun 10 jari untuk memohon maaf kalau ada buat silap ke pe.

Halalkan segalanya tak kira lah dari aspek apa sekalipun termasuk makan minum duit and so on.

Daaaaaaaaaan, jangan lupa doakan yang terbaik untuk aku :)

Jasa anda anda dan anda semua tak kan saya lupakan.

"Saya doakan yang terbaik juga buat kalian semua yang telah mendoakan yang terbaik buat saya. Ameen."


Sesungguhnya, ini masih tak cukup untuk membalas jasa anda anda dan anda yang telah mendoakan yang terbaik buat saya.

Hanya Allah saja dapat membalasnya.

Kepada yang ambil UPSR PMR SPM STPM dan segala bagai yang aku tak taip. Hehe

Good luck and all the best.

Let's give the best shot! 

Jangan lupa, prepare all the things mulai malam tu. Lagi baik kalau seminggu awal.

Amboi excited betul nak ambil exam. Ehe Im not.

Dah start study belum? Hahahahahahahaha. Ok soalan ini sangat memburukkan suasana.

Mana taknya, aku pun belum study. For now, aku try untuk enjoy and buang segala benda yang buat aku stress.

So, aku pun layan drama korea. Teruk sungguh perangai.

Those yang tengok Hunger Games je faham Hehehe
Aim aku seterusnya ialah tengok wayang. Lepas dapat tengok wayang, mungkin hati lepas ni takde lah meronta, merungut, tak nak belajar.

You did all the things you wished to do, and now only one thing you need to do is STUDY.

That's all for today.

Maaf, cara belajar aku tidak lah bagus mana untuk diuar-uarkan sebab aku takut akan merosakkan result kalian. Serius.

Last but not least,

"Ya Allah, kau tenangkanlah hati Nurul Aze Alia binti Bahar dan semua pelajar yang bakal menduduki peperiksaan. Kau kuatkanlah daya ingatan mereka. Kau kurniakanlah keputusan yang terbaik buat mereka. Ameen"

Bye bye.

Assalamualaikum.


1 comment :

Faaн- said...

Assalamualaikum w.b.t
good luck for your PMR :)