Photo of JB in Dream High 2

Assalamualaikum. OMG -.- Tak sangka ramai yg minat dream high 2 ni. Mungkin disebabkan JB atau Lim Jae Bum yg charming gilo ni. Tapi aze lagi suka tgok watak Jinwoon sebab cool je. So pagi ni aze nak bagi koleksi gambar-gambar JB dekat fans dia. Jyeaa, Photos of JB casting in Dream High 2.
Click gambar untuk download or nak link. No right click, sorry.








JB memang suit gila bila dengan Jiyeon. Seriously, Jiyeon comel woaah.

Actually aku nak bagi gif jugak. Tapi malas lah. Sebab kang tak memasal blog aku berat. Mwehehe. So kalo korunk nak link gambar JB gif version. Aku boleh bagi. Nah amek ni !! Dream High 2.

Anyway, aku suka jugak budak pendek ni. Haha. Comel kot. Muka lebih kurang JB je. Nama pon JR. Hahahaa.


And now, aku bukan je tgok Dream High 2 ni. In the same time, aku tgok Shut Up Flower Boys Band. OMG -.- Myungsoo aku starring cerita ni lah. Mata aku memang pegi dekat dia je lah. Jangan harap aku nak pandang yang lain tu. Btw, L paling handsome sekali. Hahaa. Kbye, Assalamulaikum.

1 comment :

™ ramadhan_liya ™ said...

wahh... comel gila oppa JB
Saranghe